پیکر استوار دوم شهید حسین نعمتی که در حین درگیری با اشرار در خفر تشییع شد.
به گزارش پایگاه خبری جهرم نیوز به نقل از معاونت اجتماعی منطقه انتظامی جهرم استوار دوم شهید حسین نعمتی که در حین درگیری با اشرار در میناب به درجه شهادت رسید امروز بر دوش مردم شهر خفر تشییع و در گلزار شهدای آباد شاپور به خاک سپرده شد.
در مراسم تشییع شهید نعمتی که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران جهرم و بخشدار خفر حضور داشتند سرهنگ پاسدار غفار محمد فرمانده منطقه انتظامی شهرستان جهرم طی سخنانی با تجلیل از ماقم شامخ شهدای انقلاب اسلامی گفت امروز ایثارگری ها و رشادت های شهدایی همچون شهید نعمتی موجب حفظ دستاورد های اسلام و نظام جمهوری اسلامی می باشد.
شهید نعمتی از پرسنل خدوم نیروی انتظامی میناب در استان هرمزگان بود که در حین درگیری با اشرار منطقه هرمزگان به درجه رفیع شهادت نائل گردید.



| امانت داري و اخلاق مداري استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع "جهرم نیوز" مجاز است. |
(0 Votes)
| نظر ها |
|
3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."
| < قبلی | بعدی > |
|---|





